צור קשר

תל: +86-20-81716752

פקס: + 86-20-86519325

המאפיה: +8613533180895

דואר אלקטרוני:Cathy001@gdbahe.com

להוסיף: בניין 51, 1850 Chuangyi גן מס 200 מזרח Fangcun Avenue, ליוואן דיסטריקט, גואנגג'ואו, סין

הבית > חדשות > תוכן
לוחות אלומיניום דמוי עץ-עיצוב הפנים גלית Dec 01, 2017

9.jpg

גלית רביםלוחות אלומיניום דמוי עץלעטוף כל הפנים של שכונת מרכז בשנחאי להפגיש את הקהילה המקומית וליצור אווירה חמה כנה.

נקרא יער, הפרוייקט Wutopia המעבדה נועד לשמש החלק האחרון של מועדון קהילתי Onepark Gubei, אשר כבר הושלמה במקומות אחרים כגון כושר, יוגה, ספא, בריכת שחייה, קפה, מגרש משחקים לילדים.


10.jpg


היזם רצה ליצור יותר כמו החלל "socialised", התמקדות כיצד להשתמש במבנים ככלי, כדי להפעיל את המשמעות של מרכזים קהילתיים בתנאים של מגבילים פנימי פתח, בכדי לקדם את התקשורת של שכונות


1.JPG


הבניין בן שתי הקומות, מכסה סך של 1,000 מטר מרובע שטח, כולל חדר ישיבות, חדר קריאה, ילדים ספרייה, גלריה וההחזרה.ממוקם ב- Onepark Gubei - מחוז מגורים יוקרתי ומקום פורייה בשנחאי - המבקרים נכנסים לבניין עם גרם מדרגות ענק המכוסה עצים זה יכול לשמש גם מרחב ציבורי לבחור ולקחת במבט מהיר הספרים.

7.jpg


האדריכלים רצו ליצור את הרעיון של הסצנה קריאה ואומנות חינם ברחבי החלל הפנימי. הם הוזמנו לעצב מחדש את הפרוייקט אשר כבר התחילה בנייה. ביישום ספציפי, השתמש האדריכלים הדרך הכי הגיוני וחסכוני להתערב במקרה של שינויי העיצוב.

מבלי לשנות את המבנה המקורי, יעוד, נורמות וכלים אחרים בסיס העיצוב של המקרה, הסביבה החלל כולו משלים שלה מחדש. בקומת הכניסה (בקומה העליונה), עקמומיותפאנל אלומיניום דגן עץברכות עלייתה ונפילתה, נברשות, כמו ענן לבד דרך המקום, כאילו החצר הירוקה הוא מוזמן הפנימי ומעודן כדי ליצור שטח פנוי כמו יער. תושבי הקהילה יכולה להסיר את המסכה בחיים החברתיים ויש רגועה תקשורת כאן עם שמחה של הפסטיבל.6.jpg

"אנשים צריך להטבעה, האדריכלים בשימוש אזור גדול של שחור חלשה מדי את מידת הפעילות ולאחר שימוש נוסף שחור וקל ליצור מקום יותר פרטי מדיטטיבי הכנפיים, כמו גם האמבטיה," נוספת האדריכלים.

האדריכלים רצו ליצור את האווירה המסתוריים ביותר של אמבטיה בתוך כל הקהילה. מרכז השכונה הגיעו חזונו של האדריכל של תקשורת חופשית וחשיבה.

3.jpg


5.jpg